Interessante links

INTERESSANTE LINKS

Beroepsorganisatie SBLP

Bodymind Opleidingen

Netwerkleveninjelijf.nl   

Februari 2021: Voor bodymindopleidingen heb ik een blog geschreven zie: https://www.bodymindopleidingen.nl/alles-gaat-voorbij/


NIEUW IN ASSEN

CURSUS LEVEN IN JE LIJF: (VOORJAAR 2021, START BASISCURSUS, DATUMS VOLGEN)

        2020-2021  

Leven in je Lijf 
Trainer: Catharina de Boer
  

Info/aanmelden: Catharina de Boer: info@in-het-zicht.nl

Bij vragen voel je vrij om contact op ten nemen met: 06-10774861


BURNOUT NEUROBIOLOOG
BURNOUT OF OVERSPANNINGSKLACHTEN! HOE DOE JE DAT JE CORTISOL IN BALANS HOUDEN? VOLGENS DE NEUROBIOLOOG OP YOU TUBE KLINKT HET ALSOF JE EEN KEUZE HEBT HOE JE DIT AANPAKT. MAAR DAT IS HET PROBLEEM, JE HEBT GEEN IDEE HOE JE DIT AAN MOET PAKKEN. MIJN ERVARING IS DAT LICHAAMSGERICHTE THERAPIE JE HELPT OM HIER MEER ZICHT OP TE KRIJGEN. MET EEN MENTALE BENADERING ALLEEN LUKT HET NIET EN VAL JE IN HERHALING. WAT ER NODIG IS: LEREN LUISTEREN NAAR JE LIJF EN GEVOEL. DAT JE DIT NIET KUNT, NIET MEER DOET HEEFT EEN REDEN. EN DIE REDEN MAAKT DAT JE HARDER GAAT WERKEN, PRESTEREN, NIET MEER LUISTERT NAAR JE LIJF. DOOR LICHAAMSGERICHTE THERAPIE GA JE OP ZOEK NAAR JOU KERN, NAAR DAT WAT JE KWIJT BENT GERAAKT EN OF NOOIT GESPIEGELD HEBT GEKREGEN OF TERWIJL DAT WAT JE VANUIT JE GEZIN VAN HERKOMST NIET MEEGEKREGEN HEBT. 


                                  Wolkvormige toelichting: Workshop Burn-out als groeikans                                

MEER WETEN OVER BURN-OUT ALS GROEIKANS? TE WETEN KOMEN HOE JE BURN-OUT KUNT VOORKOMEN? ERVAREN WAT NODIG IS VOOR HERSTEL?
LICHAAMSBEWUSTZIJN EN DE ADEM WORDEN INGEZET OM WEER CONTACT TE LEGGEN TUSSEN HOOFD EN HART, TUSSEN DENKEN EN VOELEN. DOORGAANS IS HET VERLIES VAN DIE VERBINDING ÉÉN VAN DE HOOFDREDENEN WAARDOOR HET MIS GAAT. DUS ALS JE WILT INVESTEREN IN EEN GEZONDE EN STEVIGE BASIS(WERK) HOUDING: VAN HARTE WELKOM BIJ DE WORKSHOP. 
        
INFO/AANMELDEN: CATHARINA DE BOER. INFO@IN-HET-ZICHT.NL OF 06-10774861
INDIVIDUELE BEGELEIDING VIA LICHAAMSGERICHTE PSYCHOTHERAPIE
CATHARINA DE BOER: WWW.IN-HET-ZICHT.NL