Burn-out als groeikans

Burn-out of overspanningsklachten: hoe ga je daarmee om? Hoe doe je dat, je cortisol in balans houden? Volgens een neurobioloog op Youtube klinkt het alsof je een keuze hebt hoe je dit aanpakt. Maar dat is het probleem: je hebt geen idee hoe je dat doet.

Mijn ervaring is dat lichaamsgericht therapie je helpt om hier meer zicht op te krijgen. Met een mentale benadering alleen lukt het niet en val je in herhaling. Wat er nodig is: leren luisteren naar je lijf en gevoel. Dat je dit niet kunt, niet meer doet, heeft een reden. En die reden maakt dat je harder gaat werken, meer presteren, niet meer luistert naar je lijf. Door lichaamsgericht therapie ga je op zoek naar jouw kern, naar dat wat je kwijt bent geraakt, niet gespiegeld hebt gekregen of vanuit je gezin van herkomst nooit hebt meegekregen.

In de workshop Burn-out als groeikans kom je te weten hoe je burn-out kunt voorkomen of wat er nodig is voor herstel. Lichaamsbewustzijn en adem worden ingezeten om weer contact te leggen tussen hoofd en hart, tussen denken en voelen. Doorgaan isi het verlies van die verbinding een van de hoofdredenen waardoor het mis is gegaan. Dus als je wilt investeren in een gezonde en stevige basis-werkhouding: van harte welkom bij de workshop!

De data worden binnenkort bekend gemaakt, direct zodra dit vanwege de coronabeperkingen mogelijk is.