Voor wie?

Lichaamsgerichte psychotherapie is voor iedereen die `niet zo lekker in zijn vel` zit. Het werkt goed bij stress gerelateerde klachten. Mogelijk heb je moeite met het verwerken van ervaringen en blijf je piekeren `of in je hoofd zitten`. Het kan ook zijn dat je meer verdieping wilt.

Ben je nieuwsgierig en onderzoekend naar wat jou beweegt?

Hoe werkt het?

Het lichaam speelt een belangrijke rol bij psychische en emotionele problemen. Als lichaam en geest niet in balans zijn, kan dit klachten geven. Vaak laat je lichaam al weten dat er iets aan de hand is, maar ben je vergeten te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft.

Het lichaam is het uitgangspunt van het therapeutisch proces. De therapie geeft je inzicht in je gedrag, gevoelens en patronen. In de sessies leer je hoe je lichaamssignalen kan herkennen. Je gaat je bewuster worden van jezelf en je reacties op bepaalde situaties.

Wat doet het voor je?

Meer contact met jezelf, stressvermindering, verbeterde lichamelijke gezondheid, meer bezieling, creativiteit en speelsheid. Je leert je grenzen aangeven en je zult meer ontspanning ervaren.